Portal    Foro    Buscar    FAQ    Registrarse    Conectarse Juegos divertidos


Publicar nuevo tema  Responder al tema 
Página 1 de 1
 
 
Premis Solstici De Literatura Jove I Còmic 2011
Autor Mensaje
Responder citando Descargar mensaje
Mensaje Premis Solstici De Literatura Jove I Còmic 2011 
 
“PREMIS SOLSTICI DE LITERATURA JOVE - 2011”
    

La Fundació Municipal de Cultura i Joventut de Manises convoca l’edició vint-i-sis dels PREMIS SOLSTICI DE LITERATURA JOVE 2011, en les modalitats de POESIA, NARRATIVA CURTA I CÒMIC, la qual es regirà per les següents bases:

1- Els Premis Solstici estan oberts a la participació de qualsevol jove entre tretze i trenta anys, en les categories i característiques següents:
* SOLSTICI CATEGORIA "D" - Per a joves que cursen Primer o Segon d’ESO en qualsevol dels centres d’Educació Secundària Obligatòria de Manises.
* SOLSTICI CATEGORIA "C" - Per a joves que cursen Tercer i Quart d’ESO en qualsevol dels centres d’Educació Secundària Obligatòria de Manises.
* SOLSTICI CATEGORIA "B" - Per a joves entre 17 i 20 anys residents a la Comunitat Valenciana.
* SOLSTICI CATEGORIA "A" - Per a joves entre 21 i 30 anys, residents a la Comunitat Valenciana.
Cada categoria dels Premis Solstici  presenta les tres modalitats de participació: Poesia, Narrativa Curta i Còmic.

2- Les obres que es presentaran als Premis Solstici seran originals, inèdites i  redactades en valencià.

3- Es podrà participar en una o en diverses modalitats -dins la corresponent categoria, i podrà presentar-se més d'una obra. En cas de presentar-ne diversos originals, caldrà fer-ho en sobres separats.

4- Cada original, sense signar ni posar el nom, haurà de presentar-se per triplicat -en una correcta presentació i enquadernació-,  amb un títol o lema i en un  sobre tancat. A la portada de cada sobre figurarà el títol de l'obra i la referència XXVI PREMIS SOLSTICI. Categoria: Solstici A, Solstici B, Solstici C o Solstici D. Modalitat: Poesia, Narrativa Curta o Còmic.
    Dins de cada sobre n'hi haurà un altre, també tancat, on constarà:
* el formulari que s’adjunta degudament omplit i signat amb:
* Lema o títol de l'obra
* Nom i cognoms
* Adreça i telèfon
* Correu electrònic
* Fotocòpia del DNI per les dues cares
L’alumnat d’ESO que curse estudis als IES de Manises, i es presente en les categories “C” i “D”, haurà d’adjuntar un certificat del centre en el que es faça constar, junt a les seues dades personals, el curs en el que està matriculat.
            
5- Les obres hauran  de presentar-se en les dependències de la Casa de Cultura i Joventut (C/ Major, 91. CP 46940 - Manises) fins a  les 13’30 hores del divendres, 27 de maig de 2011.
6- El lliurament dels premis es farà durant un acte que tindrà lloc el dijous, 30 de juny de 2011, a les 20 hores, a la Casa de Cultura i Joventut de Manises, acte on es farà pública la composició del jurat.

7.- El jurat estarà format per un president, que serà la presidenta de la Fundació de Cultura i Joventut;  set vocals a designar per la Junta Rectora dels quals en serà un el vicepresident de la Fundació i els sis restants professorat d'institut i persones de reconegut prestigi en l'àmbit literari i cultural;  i el director de la Fundació que actuarà com a secretari amb veu i vot.

El jurat està facultat per resoldre tota qüestió de la seua competència que no haja quedat establida de forma explícita en les presents bases, i la seua decisió serà inapel•lable.

8- Els originals premiats restaran en poder de la Fundació Municipal de Cultura i Joventut de Manises. L'autor o autora dels originals no premiats podrà retirar-los durant els mesos d’octubre i novembre de 2011.

9- Els autors o autores d’obres premiades en les modalitats de poesia i narrativa curta, hauran d’entregar a la Fundació Municipal de Cultura i Joventut de Manises, una còpia de l’obra en suport informàtic.

10.-     S'estableixen dos premis per categoria:
           * Solstici "A": Primer Premi 600 Euros i Segon Premi 360 Euros.
           * Solstici "B": Primer Premi 360 Euros i Segon Premi 180 Euros.
    * Solstici "C": Primer Premi 180 Euros i Segon Premi 120 Euros.
* Solstici "D": Primer Premi.- lot de llibres valorat en 120 Euros
                                 Segon Premi, lot de llibres valorat en 60 Euros

11- La Fundació Municipal de Cultura i Joventut de Manises es reserva els drets d’edició de les obres premiades. L'import del premi cal entendre'l com a pagament dels drets d'autor de l’edició.

12- El fet de presentar els treballs als XXVI PREMIS SOLSTICI comporta l'acceptació íntegra de les bases generals de la convocatòria, i de les particulars de cada modalitat i categoria.BASES ESPECÍFIQUES DE LA MODALITAT DE POESIA
S’admetrà la prosa poètica, així com qualsevol composició gràfica que es realitze a l'obra.
Els originals es presentaran per triplicat, mecanografiats a doble espai i per una sola cara, i hauran de tenir una extensió mínima de sis DIN-A4 i una extensió màxima  de vint-i-cinc. L’extensió mínima de la Categoria “D” serà lliure.
BASES ESPECÍFIQUES DE LA MODALITAT DE NARRATIVA CURTA

Els originals que opten als premis de narrativa curta, prosa narrativa: contes, novel.les, cròniques...,  també podran dur il.lustracions.
Els treballs es presentaran per triplicat, mecanografiats a doble espai i per una sola cara, i hauran de tenir una extensió mínima de sis DIN-A4 i una màxima de vint-i-cinc. L’extensió mínima de la Categoria “D” serà lliure.BASES ESPECÍFIQUES DE LA MODALITAT DE CÒMIC

Els treballs que opten  als  Premis Solstici de Còmic podran estar realitzats en qualsevol tècnica i suport, en blanc i negre, o a color amb una extensió mínima equivalent a dos DIN-A3 (29,7 x 42 centímetres) i una extensió màxima de sis DIN-A3.
Els treballs es presentaran per triplicat. L’extensió mínima de la Categoria “D” serà lliure.
  
Ver perfil del usuarioEnviar mensaje privado 
Volver arribaPágina inferior
Mostrar mensajes anteriores:   
 
Ocultar¿Este tema fue útil?
Compartir este tema
facebook.com
Enlazar este tema
URL
BBCode
HTML
 

Publicar nuevo tema  Responder al tema  Página 1 de 1
 
 
Lista de permisos
No puede crear mensajes
No puede responder temas
No puede editar sus mensajes
No puede borrar sus mensajes
No puede votar en encuestas
No puede adjuntar archivos
No puede descargar archivos
No puede publicar eventos en el calendario  

 

Aviso Legal
Solicitamos su permiso para obtener datos estadísticos de su navegación en esta web, en cumplimiento del Real Decreto-ley 13/2012. Si continúa navegando consideramos que acepta el uso de cookies. OK | Más información